Met een elektrische step verplaats je je razendsnel van A naar B. Niet voor niks wordt de elektrische step gezien als dé oplossing voor het zogenaamde ‘last mile vervoer’. Wij verkopen niet alleen elektrische steps maar we bieden ook vrijwel alle onderdelen en accessoires aan. Zo kun jij binnen no time een beschadigd onderdeel aan jouw step vervangen met een gloednieuw onderdeel of juist jouw step upgraden met handige accessoires.

Banden voor de elektrische step

Populaire onderdelen zijn de banden voor de elektrische step. De luchtbanden die standaard bij de meeste elektrische steps geleverd worden kunnen logischerwijs namelijk lek gaan als je over scherpe voorwerpen rijdt. Een oplossing hiervoor zijn de volrubberen banden. Deze banden kunnen namelijk niet lek gaan en gaan ontzettend lang mee! Naast de volrubberen banden verkopen we uiteraard ook gewoon de originele luchtbanden.

 

Verzekeringsplaatjes elektrische step

Hoewel de elektrische steps momenteel officieel nog niet de openbare weg op mogen, lijkt het toch gedoogd te worden in Nederland. We krijgen steeds vaker te horen dat agenten niet op of om kijken als je er langs rijdt met je elektrische step. Daarnaast zijn er particulieren die via een omweg toch hun step weten te verzekeren. Dit is ook te zien aan het aantal verzekeringsplaatjes die verkocht worden. De verzekeringsplaatjes die wij verkopen, monteer je snel en eenvoudig aan het achterspatbord van je elektrische step!

 

Voorkom diefstal van je elektrische step met een extra slot

Hoewel je vrijwel alle elektrische steps moeiteloos op slot kunt zetten, kiezen veel mensen ervoor om toch ook een apart slot er bij aan te schaffen. Het remschijf slot voor de elektrische step is hierbij erg populair. Met dit slot kun je jouw step eenvoudig ergens aan vast maken. Zo minimaliseer je de kans op diefstal.

 

Je tas bevestigen aan de elektrische step 

Een elektrische step leent zich uitstekend voor korte ritjes naar de supermarkt. Een nadeel is echter dat je beide handen aan het stuur moet houden om goed te kunnen sturen. De oplossing hiervoor is om een haakje aan te schaffen waarmee je eenvoudig bijvoorbeeld een boodschappentas aan je step kunt bevestigen. Zo kun je altijd iets meenemen op je step en heb je toch nog beide handen vrij om te sturen.