Vroem is dé specialist op het gebied van elektrische steps en accessoires in de Benelux. In onze ogen zijn elektrische steps de toekomst als het gaat om het zogenaamde 'last mile vervoer'. We willen je dan ook graag helpen bij het vinden van de step die bij jou past!

Daarnaast ondersteunen we ook bedrijven en organisaties als het gaat om het zakelijk inzetten van elektrische steps. Veel organisaties waarbij de medewerkers relatief lange afstanden moeten afleggen, kunnen door gebruik te maken van elektrische steps veel tijd winnen. Denk bijvoorbeeld aan distributie centra, magazijnen of aan andere grote bedrijfshallen. 

Door ons ruime assortiment aan elektrische steps en accessoires vind je bij ons altijd wat je zoekt en daarnaast zijn wij in staat om onze producten razandsnel te leveren. Mocht je vragen voor ons hebben, dan staan onze vakkundige medewerkers altijd klaar om je te helpen!

Als eerste weten wanneer elektrische steps legaal de weg op mogen?

Officieel is het in Nederland nog niet legaal om met je elektrische step de openbare weg op te gaan. Dit lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Wil je een seintje krijgen als er meer bekend is omtrent de regelgeving? Laat hieronder dan je gegevens achter.

* verplichte velden