Vroem is dé specialist op het gebied van elektrische steps en accessoires in de Benelux. In onze ogen zijn elektrische steps de toekomst als het gaat om het zogenaamde 'last mile vervoer'. We willen je dan ook graag helpen bij het vinden van de step die bij jou past!

Daarnaast ondersteunen we ook bedrijven en organisaties als het gaat om het zakelijk inzetten van elektrische steps. Veel organisaties waarbij de medewerkers relatief lange afstanden moeten afleggen, kunnen door gebruik te maken van elektrische steps veel tijd winnen. Denk bijvoorbeeld aan distributie centra, magazijnen of aan andere grote bedrijfshallen. 

Door ons ruime assortiment aan elektrische steps en accessoires vind je bij ons altijd wat je zoekt en daarnaast zijn wij in staat om onze producten razendsnel te leveren. Mocht je vragen voor ons hebben, dan staan onze vakkundige medewerkers altijd klaar om je te helpen!

Vroem.nl is onderdeel van TOV.team. De ideale baan bestaat niet, het is en blijft tenslotte werk. We kunnen werken echter wel zo leuk mogelijk maken, zodat je iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Bij TOV gaan we dan ook voor maximaal werkgeluk. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gelukkige werknemers beter presteren. Daar worden we allemaal blij van, toch?! Keihard werken en alles doen voor die glimlach. De klant verwonderen. Dat is waar we voldoening uit halen, maar ook voor worden beloond.

Bestel je iets bij Vroem? Dan staat een team van 14 man/vrouw voor je klaar :-)