Naast elektrische steps voor consumenten biedt Vroem ook de mogelijkheid om op een zakelijke manier de steps in te zetten.
 
Verplaats je personeel op een snelle, efficiënte en duurzame manier over relatief lange afstanden en bespaar hiermee kosten.

 

Voorbeeld uit de praktijk

In het Amerikaanse distributiecentrum van Hallmark wordt de elektrische step succesvol ingezet om de loopafstanden die werknemers in de grote productiehallen moeten afleggen te reduceren. 

Werknemers hoeven minder te lopen, waardoor ze minder vermoeid zijn, minder fouten maken met als gevolg een stijging van hun productiviteit. De algemeen manager van Hallmark vertelt ons dat sinds de inzet van de elektrische step, medewerkers per dag 1 uur besparen en daardoor meer tijd hebben om met de dingen bezig te gaan waar ze goed in zijn.

 

Onze referenties

 

Als eerste weten wanneer elektrische steps legaal de weg op mogen?

Officieel is het in Nederland nog niet legaal om met je elektrische step de openbare weg op te gaan. Dit lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Wil je een seintje krijgen als er meer bekend is omtrent de regelgeving? Laat hieronder dan je gegevens achter.

* verplichte velden